Om een breder publiek te bereiken is er een nieuwe cover ontwikkeld. Het ontwerp is in samenwerking met 'Meneer Kelderman' ontwikkeld en maakt het boek Ik Leef! Een Stoma als Kadootje luchtiger, fleuriger en positiever. De vorige cover kon voor aanstaande stomadragers behoorlijk confronterend zijn, terwijl deze vrolijke kleuren van de nieuwe cover je happy maken, ondanks het zware onderwerp.

 

Door het gebruik van de vrolijke kleuren straalt het boek uit dat Eliene door het (kado) krijgen van haar stoma weer leeft en geniet, en niet meer aan het overleven is. Als veertienjarig meisje wordt Eliene ziek en begint er een grote zoektocht naar wat haar mankeert. Op een humoristische maar ook meeslepende manier zorgt ze ervoor dat de kracht, de hoop en de positiviteit van deze zoektocht overgebracht wordt op de lezers van het boek.

 

Stichting Stomaatje is een non-profit organisatie en dé ontbrekende schakel tussen stomadrager (en achterban) en professional . We bieden uitgebreide informatie omtrent alle ins en outs van een stoma, diverse vormen van lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die een stoma draaglijker maken. We willen met onze initiatieven laten zien dat er met vallen en opstaan heel goed met een stoma te leven valt en je zeker niet de enige bent.

 

Alle boeken van Stichting Stomaatje zijn geschreven om mensen te helpen wat je kan tegenkomen met een stoma. De opbrengst komt volledig ten goede van de stichting. Interesse? Bestel het in onze webshop

 

 

 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.