Stichting Stomaatje heeft al een knuffelkonijn met stoma in het assortiment. Vanaf nu is er ook een pop met stoma en mini zakje via hun webshop Design Your Stoma te bestellen.

stomaatjepop.png

Sinds vorig jaar heeft de stichting een eigen gehaakte knuffel geïntroduceerd door de hulp van vrijwilligers, met stoma en gehaakt zakje. De knuffel is er in 3 kleuren en ook 2 stoma’s is mogelijk. Ze hebben alle 3 een naam gekregen die zijn bedacht door hun achterban: Roosje (roze), Stonijntje (blauw) en Maatje (groen).

Toch wilde Stichting Stomaatje haar assortiment graag uitbreiden met een pop. Dat is nu gelukt! Ze hebben vanaf nu drie leuke stoffen kinderpoppen met stoma: een meisje, jongen en een baby. De stomazakjes worden als service geleverd door Hollister, het is een prematuur-versie-zakje. Zo kan een kind spelen met een pop en het echte stomazakje eraf halen en erop plakken. Er kan zelfs iets in het zakje worden gedaan om het nog realistischer te maken.

Stomaatje heeft al vele mensen geholpen; een opa die aan zijn kleinkind wil vertellen dat hij een stoma gaat krijgen en dit met behulp van een pop van Stomaatje doet, een zorginstelling dat een jong persoon met een verstandelijke beperking op een laagdrempelige en speelse manier wil voorbereiden dat er een stoma zal worden aangelegd en het meisje in het ziekenhuis voelde zich minder alleen nu haar knuffel ook een stoma met zakje heeft.

Ook bij deze pop gaat er van ieder verkocht exemplaar 2,50 euro van de opbrengst naar de kinderafdeling van Stichting Stomaatje, wat het mogelijk maakt om in elk kennismakingspakket dat wordt aangevraagd voor een kind, een gratis stomaknuffel toe te voegen.

De stomapoppen zijn te bestellen via Design Your Stoma

  • Pop met 1 stomaatje 12,50 excl. verzending
  • Pop met 2 stomaatjes 13,50 excl. verzending

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.