Wat een geweldig mooie en gezellige zwemdag was het op 17 juli! Wat hebben we dit gemist, fijn dat het eindelijk weer kan na 2 jaar te hebben overgeslagen! En wat was het een leuke groep mensen.

groepsfoto zwemdag 2022

 

Er werden tips en ervaringen uitgewisseld, er ontstonden mooie contacten, we hebben gebabbeld met oude bekenden en zeker ook met heel veel nieuwe mensen. Sommigen kwamen voor de gezelligheid, de steun en herkenning maar velen ook om die eerste stap in het water te wagen. Overwinning en trots! Een drempel over, om daarna eindelijk met de kleinkinderen, partner of vrienden te durven zwemmen, wetende dat het zakje wel blijft zitten in het water.

zwemdag 2022 1

zwemdag 2022 3

zwemdag 2022 4

zwemdag 2022 5

 

We danken Michiel onze eigen badmeester, zijn moeder zit in ons team. Dit was al zijn 6de keer dat hij ons vrijwillig hielp!

zwemdag 2022 6

 

Ook bedanken we stomaverpleegkundige Karoline, die we mochten lenen van leverancier en sponsor Bosman Medische Hulpmiddelen. Heel erg fijn en een veilig gevoel voor de stomadragers dat er een stomaverpleegkundige aanwezig was!

We danken Mirjam, oefentherapeute en zelf een stoma, voor de enorm interessante lezing die ze gaf. We zijn een stuk wijzer geworden over onze buikspieren en de druk die erop komt te staan.

zwemdag 2022 7zwemdag 2022 8

 

En uiteraard een dank aan ons team, zonder hen kunnen we deze dag niet organiseren!

zwemdag 2022 2

groepsfoto2 zwemdag 2022

 

We danken de sponsors van de zwemdag

Zwemdag Sponsors 2022:

marlen-logo.png

 

 

 

 

allwecare.png

 

 

Een Stomaverpleegkundige was aanwezig namens:

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.