Februari 2021

“Whoooeeh jeej “ dat was de spontane reactie van Michelle toen ze vernam dat haar slogan de winnende was voor het nieuwe product dat Stichting Stomaatje in haar webshop Design Your Stoma heeft gelanceerd. Een maatwerk stomahoes van een geurabsorberend textiel, gemaakt van een stof die de geur vasthoudt en pas loslaat in de wasmachine, waardoor je niets meer ruikt!

Lees verder

Jubileumjaar

Stichting Stomaatje bestaat 15 jaar. Door de rare tijd waarin we zitten, heeft het bestuur besloten deze mijlpaal niet argeloos voorbij te laten gaan en een jaar lang feest te vieren. Geen live-event maar maandelijks een cadeau, actie of lancering van iets nieuws.

 

No Smelly on my lovely belly

Onze achterban werd uitgedaagd een slogan te bedenken voor een nieuw product dat we in de markt gaan zetten: de NoSmelly cover! Er werd door het bestuur een voorselectie gemaakt en alle volgers mochten stemmen. En het werd… No Smelly on my lovely belly! Michelle won hiermee een geheel op maat gemaakte NoSmelly cover en we gebruiken uiteraard de geweldige slogan.

 

Geurtjes

Geurtjes is wel iets dat bij stomadragers speelt. Niet vreemd aangezien normaal onze uitgang wat verder van onze neus vandaan zit. Er is een grote groep stomadragers die onzeker zijn over eventuele geurtjes. Ruiken mensen me niet? Oef wat stinkt het hier, ben ik dat of zijn ze aan het baggeren of gieren? Daarnaast kun je jezelf ook ruiken door diverse oorzaken als bijvoorbeeld een snel uitgewerkt filter, een infectie of medicatie. Niet fijn!

 

Bijna 26% heeft last van geurtjes

We hebben een poll gehouden op onze besloten Facebookgroep die 329 mensen invulden. En wat blijkt? Bijna 26% van de stomadragers heeft last van geurtjes door hun stomazak heen. Ruim 54% heeft niet of niet veel last van geurtjes, maar is hier wel enorm onzeker over en voelt zich hierdoor beperkt. Dat zijn hele hoge cijfers!

 

Geurabsorberend

Onze NoSmelly cover die we in samenwerking met Happy Workwear hebben ontwikkeld kan hierbij helpen. De geurabsorberende stof neemt eventuele geurtjes op en laat ze pas vrij in de wasmachine. De geurabsorberende werking houdt ongeveer 16 uur aan. Na een wasbeurt is de NoSmelly cover weer fris en kan hij weer opnieuw worden gedragen!

 

Voor elk soort stoma of urinezak

We maken de hoezen op maat, dus elk formaat is mogelijk. Ook een high output, cap, urinebeenzak of bed/nachtzak. De hoes is twee jaar te gebruiken voordat het zijn werking verliest, dit staat voor 100 wasbeurten.

 

Voor meer info en bestellen:

https://www.designyourstoma.nl/nosmelly

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.