logo stomaatje alles over stomas

 

Nieuw onderdeel op Stomaatje.nl: Tips van en voor stomadragers

8 januari 2012

 

De website www.stomaatje.nl heeft een nieuw onderdeel aan hun website toegevoegd: tips van en voor stomadragers. Hier kunnen mensen hun tip rondom het onderwerp stoma insturen, zodat mede-lotgenoten en ook professionals de oplossing of handigheid vinden voor hetgene waar ze tegenaan lopen.

 

Stichting Stomaatje werkt aan een positief beeld rondom stoma’s en stimuleert initiatieven die het leven van mensen met een stoma leuker maakt. In de acht jaar dat de stichting bestaat zijn er al vele mooie, creatieve en bruikbare tips van stomadragers en hun omgeving via de email binnengekomen. En wat is er nu niet mooier deze tips met elkaar te delen?

 

Vanaf nu kunnen stomadragers hun tips en suggesties gemakkelijk via een formulier op de website doorgeven, waarna het na goedkeuring wordt geplaatst. De tips zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals verzorging rondom een stoma, kleding, op reis en onderweg en stomamateriaal. Ook kunnen er bij een tip foto’s worden toegevoegd. Bezoekers kunnen de diverse tips waarderen in bruikbaarheid door middel van een sterrensysteem.

 

Heb jij een tip waarvan je denkt dat andere stomadragers hier iets aan kunnen hebben? Of zoek jij een handige oplossing voor een bepaald probleem? Kijk dan op www.stomaatje.nl/tipsvanstomadragers.html

 

 

 

 

×