Eliene: Hij (of zij?) is volwassen geworden, nu ik nog :P Het heeft me mijn leven weer teruggegeven, nog steeds ben ik blij met m'n zakkie. Schamen? Voor m'n stoma? Niets om me voor te schamen, het is een geweldige oplossing zodat je nog een toekomst hebt.

Je kunt er echt alles mee; duiken, bungyjumpen, wandklimmen, parachutespringen, alles heb ik uitgetest en hij zit er nog hoor haha.

 

En tja, het heeft heus wel wat nadelen, soms. Echt niet dagelijks hoor. Lekkage hier en daar (soms door mezelf, zakje vergeten dicht te doen, zeker top ook met een witte broek lol), verstopping door iets wat je hebt gegeten, geluid maken op net een stil moment wanneer je het niet wilt, snel naar een toilet moeten en nergens mogen terwijl je zak op ontploffen staat, een natte zak na het douchen bleh, snel uitdrogen met warm weer, sporten️ en buikgriep en dan aan een infuusje moeten (maar heej, ik hoef niet te rennen he als ik aan de race ben, jullie niet zakjesdragers wel).

 

Maar ja, heeft iedereen niet wat? Iedereen heeft toch wel iets? En ik heb dit, ach ja. En nog meer maar dat zal ik erbuiten laten haha.

 

En er is iets heel moois uit voortgekomen, Stichting Stomaatje. Niets is mooier anderen te helpen door je eigen ervaringen️!

 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.