Juni 2023

Stichting Corantijn helpt onze medemens in Suriname door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de lokale bevolking binnen Suriname op sociaal, geestelijk, medisch en onderwijskundig gebied. Ze zetten zich in voor duurzame projecten en brengen daar hulpgoederen. 

 

Hoe wij kunnen helpen

Die medische hulpgoederen, daarbij kunnen wij als stichting helpen. Want qua stomamateriaal is het in Suriname absoluut niet zo goed geregeld als hier. Via ons initiatief Stomamateriaalover hebben wij al heel veel stomamateriaal wat niet wordt gebruikt kunnen doneren aan Stichting Corantijn. We sturen ook veel mensen naar ze toe toe als ze ons benaderen omdat ze materiaal over hebben. Het fijne is ook dat ze het materiaal eventueel bij je thuis op komen halen.

 

De heer Ashwien

En zo kwamen we ook in contact met een verpleegkundige die hulp zocht voor de heer Ashwien in Suriname. We hebben de verpleegkundige in contact gebracht met Stichting Corantijn en zij hebben hem geholpen. Fantastisch toch deze samenwerkingen! 

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.