Maart 2023

Stichting Donateursbelangen heeft in totaal 285 online donatiemodules van goede doelen in Nederland onderzocht en heeft deze goede doelen gerangschikt op donateurgericht werken, waarbij de donateur zelf kan bepalen welke persoonsgegevens gedeeld hoeven te worden. Stichting Stomaatje eindigde op de 17de plek in de Goede Doelen Top 250 eenmalig online doneren 2023.

 

 

Wat wordt er onderzocht?

De stichting onderzoekt jaarlijks of goede doelen teveel persoonsgegevens van donateurs vragen, transparant zijn over de (transactie)kosten tijdens het doneren en of donateurs de mogelijkheid hebben anoniem te doneren via betaalvormen met consumentenbescherming. Het onderzoek is dit jaar in januari 2023 afgerond.

 

Een 9,8!

Stichting Stomaatje krijgt maar liefst een 9,8 als cijfer en wordt als super beoordeelt! We staan daarmee op plek 17 van de top 250. We krijgen 0,2 punt aftrek omdat we een minimum gift via de online module vragen van 2 euro (0,1 per euro aftrek).

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.