logo stomaatje alles over stomas

 

Een deelneemster: "Het was voor mij de allereerste zwemdag en het voelde heel warm en vertrouwd. Ik heb genoten van deze bijzonder gezellige dag. Voor herhaling vatbaar!"

Op 11 juni hebben we weer een heerlijke zwemdag mogen organiseren, onze 15de keer! Het was een leuke groep stomadragers met aanhang, met bekende maar ook nieuwe gezichten.

 

Het was een snikhete zondag middenin een flinke hittegolf, maar daardoor juist extra lekker om de plons in het water te wagen in het voor en door ons geheel afgehuurde zwembad! Stomaatje had voor genoeg frisse en zoute versnaperingen gezorgd, inclusief verschillende smaken sap in kannen.

 

Mirjam, zelf stomadrager en oefentherapeute, heeft uitgebreid verteld over hoe belangrijk je core is. Iedereen zat aandachtig te luisteren! Ze gaf daarna in het zwembad een beweegles geheel gericht op een stoma. 

 

Namens Mediq was stomaverpleegkundige Ronald aanwezig, waar je met vragen of bij eventuele problemen bij terecht kon.

 

En onze vertrouwde badmeester was ook weer aanwezig, Michiel, zoon van teamlid Wil. Hij kan ook heerlijk vertellen en door middel van grappige anekdotes is niemand meer gespannen om het water in te gaan.

 

Na het zwembad was het heerlijk vertoeven in het restaurant. Gezellig nababbelen, tips en ervaringen uitwisselen en natuurlijk lekker eten.
Sponsors van deze dag zijn: Marlen, AllweCare en Mathot. Hierdoor kregen de mensen een mooie korting op het restaurant.

 

En uiteraard een dank aan ons Stomaatje team, zonder hen kunnen we deze dag niet organiseren! (wil je ons bij de zwemdagen helpen? Stuur dan vooral een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!)

 

We danken de sponsors van de zwemdag

Zwemdag Sponsors 2023:

 

marlen-logo.png   

allwecare.png

 

Een stomaverpleegkundige was aanwezig namens:       

  

Beweegles namens:

   

 

×