logo stomaatje alles over stomas

Augustus 2023

Teambuildingsdag voor de vrijwilligers van Stichting Stomaatje

Onze vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor de stichting. Eigenlijk onmisbaar, want zonder vrijwilligers is er ook geen Stichting Stomaatje. En wat is er nu leuker om onze vrijwilligers regelmatig te bedanken met een leuke dag, een aardigheidje of een kaartje. En het voordeel van een teambuildingsdag is dat je elkaar offline ziet, want veel gebeurt er bij ons via het internet. Kennismaken met elkaar, bijpraten en nieuwe ideeën opdoen. Heerlijk! Zeker met zo'n enthousiaste groep mensen.

 

Toiletpotracen

Na een heerlijk uitgebreide lunch buiten op het terras middenin de bossen, die gelukkig voor wat verkoeling zorgt want het is erg warm! Gaan we op weg om op de pot te gaan zitten. Wat?!? Ja je hoort het goed, we gaan toiletpotracen. Heel toepasselijk voor stomadragers haha. En hilarisch om als teambuidingsactiviteit te kiezen, kunnen we uit ervaring vertellen!

 

Scheuren over de baan

Zittende op een toiletpot met toiletbril, handvat tussen de benen, gas geven en gaan met die banaan! En dat deden we, en het ging hard! Scheuren over de baan, wat hebben we een lol gehad. Onderlinge wedstrijdjes werden er gedaan, en zelfs een wedstrijd toiletpot tegen rolstoel, rara wie er won! We gingen af en toe tegen de vangrail en 1 iemand er zelfs overheen, maar we zijn ongeschonden uit de strijd gekomen.

 

Een stoma verbindt

Het is bijzonder om met elkaar samen te komen. Allerlei soorten mensen met uiteenlopende leeftijden, verschillende soorten stoma's en zelfs een pouch en een spoelstoma. De herkenning in elkaar is groot, een stoma verbindt. We kijken nu al uit naar het volgende team uitje!!

 

Ook vrijwilliger worden?

Zou je ook wel deel willen uitmaken van ons gezellige Stomaatje team? Lees dan vooral eens deze pagina door om te zien wat vrijwilliger zijn bij ons zijn inhoudt.

En ben je dan nog steeds enthousiast, vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op voor een online kennismakingsgesprek. Wie weet zien we je dan wel op de volgende teambuildingsdag!

 

×