logo stomaatje alles over stomas

Wie had dat toch kunnen bedenken! 15 jaar alweer, wat gaat de tijd toch snel!

Ooit begonnen als simpele website en doorgegroeid naar een bruisende stichting die zich inzet voor stomadragers en hun omgeving, maar ook dé ontbrekende schakel is tussen stomadrager (en achterban) en professional.

Dat we nu als stichting 15 jaar bestaan is toch wel een heel bijzondere mijlpaal. Het voelt goed om met elkaar belangeloos hetzelfde doel te beogen: het onderwerp stoma een positieve boost geven en mensen helpen aan informatie en lotgenotencontact.

We openen hiermee ons jubileumjaar, een jaar lang trakteren we iedere maand. Houd dus onze social media goed in de gaten.

 

Wie jarig is trakteert (en ontvangt cadeaus)

Elke maand gaan we iets doen. Dat kan iets kleins zijn zoals een wedstrijd, verloting of prijsvraag of iets groters in de vorm van een lancering van een project. Uiteraard houden we jullie op de hoogte via de nieuwsbrieven en onze FacebookInstagram en LinkedIn.


Cadeaus: Het mooiste cadeau die wij regelmatig ontvangen is dat mensen aangeven enorm geholpen te zijn door de informatie op onze websites en lotgenotencontact via bijvoorbeeld de Facebookgroep. Dat is heel fijn om te horen! Immers, dat is onze doelstelling.

Daarnaast kan de stichting altijd (financiële) steun gebruiken. Wij ontvangen namelijk geen subsidies en zijn voor de financiering van onze activiteiten afhankelijk van: 
•    Donateurs die ons steunen
•    Vrijwilligers en Ambassadeurs die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor onze stichting
•    Eenmalige giften waarbij ook specifiek een van onze projecten kunnen worden gesteund.
•    Start een actie en haal geld op. Dat kan zowel een offline als een online (collectebus) actie zijn
•    Sponsors (bedrijven/fondsen)
•    Verkoop van artikelen in onze webshop.

Dus als je ons wilt feliciteren en ons (extra) wilt steunen in dit jubileum jaar: dan kan dat via een van de bovenstaande mogelijkheden.

×